Over ons

Ons bedrijf

Jaren hebben wij topkwaliteit Indiase maaltijden voor afhaal of thuisbezorgen gemaakt, waarbij wij onze klanten een culinaire hoogstand hebben geboden van Indiase maaltijden. 

De drive en toewijding van India Today om kwalitatieve maaltijden te produceren was onze eerste prioriteit. Met behulp van de meest verse ingrediënten, zeer ervaren native chef-koks hebben wij uw avond altijd aangenaam verrast met een 100% natuurlijk en vers bereide maaltijd.

toekomst

Nu zijn wij overgestapt op een andere niche in de catering-wereld. Namelijk het leveren van deze heerlijke kruiden en specerijen. Wij willen u de mogelijkheid bieden om zelf de lekkerste maaltijden te bereiden. Wij hebben immers jarenlang de gerechten zelf bereid, hierdoor weten we wat er nodig is om een smakelijk gerecht op tafel te krijgen.

  • -Producten van topkwaliteit
  • -Goede klantenservice
De bovenstaande twee punten zijn van groot belang voor ons om u ook nu met deze service van dienst te zijn.

Ons team

We Hebben een toegewijd team van Indiase chef-koks met veel ervaring. Consistentie en kwaliteit zijn de sleutel tot het succes van India Today. We zijn continue op zoek naar manieren om onze producten, methoden en aanpak van voedsel te verbeteren. Een aantal belangrijke feiten die ons onderscheiden:

  • -Alleen de meest verse producten. 
  • -Zonder conservingsmiddelen of additieven
  • -Onze specerijen zijn afkomstig uit o.a. India en worden dagelijks vers gemalen.